пʼятницю, 30 березня 2012 р.

СПІВЕЦЬ ЗЕМЛІ ПОДІЛЬСЬКОЇ

        За такою назвою в приміщені читальної зали центральної бібліотеки відбувся літературний  вечір приурочений 100-річчю від дня народження Михайла Панасовича Стельмаха.  Запрошені були студенти Іллінецького аграрного коледжу група А-21 , куратор Порхун Оксана Миколаївна. Присутні ще раз нагадали про  життя і творчість нашого славетного  земляка. Ранню поезію письменника читали учні школи  Анастасія Покрищук та  Богдан Браїловський, поезію воєнних літ - студенти   Наталя Березняк та  Лілія Шатківська ,  інтимну лірику -  Михайло Магденко ,  Ярослав Желіховський . Вірш М. Рильського присвячений М.Стельмаху зачитав Євген Загороднюк.  До уваги присутніх  представлено перегляд літератури "Сівач добра і краси". Підсумком заходу стала вікторина про життя і творчість письменника.


середу, 28 березня 2012 р.

ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ КНИГИ

В районній бібліотеці для дітей відбулося урочисте відкриття  Тижня дитячої та юнацької книги. Юні жителі міста - дошкільники та учні молодших класів завітали до бібліотеки на театралізоване свято "В країні казок". Тут на них чекали приємні сюрпризи: справжні казкові герої - Баба Яга, Королева Книга, Буратіно. Учасники лялькового гуртка "Барвінок" показали лялькову виставу, під час якої діти, за допомогою ляльок, "мандрували" сторінками цікавих казок та зустрічалися з казковими героями: золотою рибкою, царівною-жабою, Білосніжкою, Василиною Прекрасною. А ще в програмі свята відбувалися цікаві конкурси та розваги, панувала напрочуд добра та щира атмосфера.

середу, 7 березня 2012 р.


                 Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у вашому серці, щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій - нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви.