середу, 16 травня 2012 р.

"МАМИНЕ СВЯТО ВЕСНА ПРИНЕСЛА"


      В приміщенні школи №1 відбулося свято приурочене Дню матері. Організатором свята виступила районна бібліотека для дітей та учитель 3-А класу школи №1 Мочульська Любов Платонівна.
     Діти 3-А класу піснями та віршами вітали своїх мам, дарували їм квіти та виготовленні власноруч листівки.
     Учасники лялькового клубу "Барвінок" подарували присутнім лялькову виставу "Як курчатко маму шукало".


Світлини зі свята

четвер, 3 травня 2012 р.

НА КОНКУРС "БібліоКіноФест : Кадри вирішують все"

       Шановний читач, гадаю Ви погодитися з думкою, що всі дороги ведуть до бібліотеки. З того моменту коли нас зацікавила яскрава дитяча книга і до потреби бути в курсі всіх новин.
      Де можна знайти  потрібну відповідь на запитання, де можна  зустрітися з однокурсниками для підготовки до контрольної, де можна  почерпнути матеріали для написання сценаріїв,  де можна проявити свої здібності ? Звичайно в БІБЛІОТЕЦІ. 
      Більше можливостей стало  з новими послугами які надає інтернет-центр  сучасної бібліотеки. Запрошуємо до перегляду відео про НАШУ БІБЛІОТЕКУ.


НАШЕ ТВОРІННЯ

"Шлях до сучасності"
Використовуючи придмети які є в кожній бібліотеці України можна створити ось таку композицію.  Звичайно, початком в усьому була, є і буде КНИГА.  Вона займає головне місце в нашій інсталяції, ну а далі ми показали техніку яка використовувалася та використовується в наших бібліотеках.