четвер, 7 травня 2015 р.

Перемога в серцях поколінь

      Тісна співпраця поєднує відділ обслуговування Іллінецької центральної бібліотеки з ветеранськими організаціями міста. На передодні 70-ї річниці Перемоги в читальній залі відбувся літературно-музичний вечір "Перемога в серцях поколінь". Цікавими фактами про основні події війни перед студентами аграрного коледжу  (група А-11, куратор Шумник Микола Васильович) виступив голова міської організації ветеранів України Танасієнко  Михайло Прокопович, а також поділився спогадами про незабутні дні свого повоєнного дитинства. Голова районної спілки ветеранів Афганістану (воїнів - інтернаціоналістів) та учасників бойових дій на території України Білозор Василь Вікторович розповів присутнім про свою бойову юність, про воїнів побратимів Афганської війни. Під час заходу учасники вшанували пам'ять сьогоднішніх захисників вітчизни, зокрема наших земляків, які загинули в АТО.
 
        Справжнім  "відкриттям" стали поетичні стрічки іллінчанки Ольги Зварко. Свій хист до написання віршів пані Ольга відкрила під час Революції Гідності. Події останній років так схвилювали її, що виникло бажання передати свої почуття  на папері. Її поезія - біль  і відчай, тривога та любов материнського серця, і, звичайно ж, непохитна віра в Перемогу заради світлого майбутнього прийдешніх поколінь. Зворушливі вірші Ольги Яківни не залишили нікого байдужими, пробуджуючи почуття патріотизму та гордості за безстрашних захисників України.
       Подякую, від вище згаданих організацій, відзначено працівників центральної бібліотеки за активну співпрацю в питаннях патріотично-виховної роботи серед молоді району.
         Бібліотекарі підготували до заходу книжково-ілюстративну виставку "Повік ті дні із пам'яті не стерти", а також підбірку відео матеріалів з мережі Інтернет.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар