четвер, 17 травня 2018 р.

Децентралізація в дії

       В рамках проекту ПУЛЬС "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" в Іллінецькій міській мультимедійній бібліотеці відбувся семінар "Доступно про децентралізацію для молоді".
 
      Консультант Асоціації міст України Олена Лісовська  побудувала свій виступ на тему: "Децентралізація: коротко про головне" в діалоговій формі, зуміла долучити аудиторію до спілкування. Старшокласники  Іллінецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Іллінецького НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія №2" та студенти Іллінецького аграрного коледжу розкрили своє бачення сучасних реформ, переваг та недоліків децентралізації влади, поділилися планами на майбутнє.
 
     Представник місцевої влади - методист КЗ "Центр культури, мистецтв та естетичного виховання Іллінецької міської ради" Юлія Весна розповіла про досягнення та перспективи Іллінецької міської ОТГ, детально проаналізувавши  переваги та  недоліки децентралізації.
      На семінарі були присутні представники ГО "Асоціація бібліотек Вінниччини", працівники ВОУНБ ім.Тімірязєва Тетяна Марченко та Тетяна Крістофорова.
      Найактивніші учасники заходу отримали нагороди.

Немає коментарів:

Дописати коментар