четвер, 21 червня 2018 р.

Децентралізація влади: молодіжний погляд

         Іллінецька міська мультимедійна бібліотека в партнерстві з ГО "Асоціація бібліотек Вінниччини" в рамках проекту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС) провели захід у неформальній зустрічі - кіноклуб, під час якої відбувся показ тематичних фільмів.

      Учасники заходу - студенти Іллінецького державного аграрного  коледжу переглянули ряд відеороликів про досягнення та плани Іллінецької міської об'єднаної територіальної громади. Юнаки та дівчата  активно обговорювали побачене, ділилися своїми  думками з приводу подальшого розвитку ОТГ.

      В процесі творчої дискусії, яку провела директор Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Іллінецької міської ОТГ Покрищук Н.Л. студенти, розділившись на 3  групи, висловлювали п'ять причин, згідно яких необхідно відвідати Іллінецьку міську ОТГ.

       В роботі кіноклубу взяв участь - волонтер корпусу миру Гектор Рівера, що працює над молодіжним розвитком, який безпосередньо підтримував студентів та висловив бажання подальшої співпраці з бібліотекою.

Немає коментарів:

Дописати коментар