пʼятницю, 31 березня 2017 р.

У книзі відкриваєш світ!

       Ось і знову прийшов до нас березень, а з ним чудове свято - тиждень дитячого читання, гостинно відчинивши двері усіх книгозбірень для наймолодших читачів. Весело та галасливо під час його проведення районній бібліотеці для дітей. Розпочався Тиждень книги вельми цікавим пізнавальним заходом - Днем інформації "Японія: знайома та незнайома", проведеним в рамках відзначення року Японії в Україні. Учасники заходу - учні 7-А класу ЗОШ №2 познайомилися з визначними місцями  та пам'ятниками Японії під час презентації "Країна квітучої сакури".  З задоволенням діти продовжували японські прислів'я та приказки, шукали відповідні їм аналоги в українському фольклорі. Цікаво пройшла і  вікторина "Що ми знаємо про Японію". Найважчим видався конкурс поезії, під час якого школярі намагалися з'єднати різні стрічки віршів. Та, зрештою, це завдання також успішно виконано. Переможцем цього туру став   Крикун Вадим. 

    Для самих юних користувачів бібліотеки відбулася прем'єра лялькової вистави за п'єсою-казкою Юхима Чеповецького "Мишкові пригоди". У виставі взяли участь учасники клубу "Барвінок" учні 3-4 кл. ЗОШ №1: Прокопчук Настя, Танасієнко Аліна, Вакулішина Таня, Атаманюк Сергій, Кугай Максим і Федорчук Льоня та учні ЗОШ №2: Берднікова Маша, Когут Кіра.
    Юні актори спілкувалися з маленькими глядачами  (в основному це були вихованці ДНЗ "Пролісок") з допомогою ляльок навчали їх допомагати один одному, ділитися та дружити.
 
      Наймолодші користувачі бібліотеки з задоволенням відвідували мультяшні поседеньки в Інтернет-центрі, переглядаючи різноманітніші мультики в тому числі і екранізації казок відомих авторів: Г. Андерсена, Ш. Перо та інших. 

Немає коментарів:

Дописати коментар