вівторок, 28 травня 2019 р.

Травень – справжній славень!


    День матері. До цього свята в міській бібліотеці для дітей було оголошено конкурс малюнків серед учнів 3-х та 4-х класів "Подарунок матусі".
     Активну участь у ньому прийняли учні Іллінецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. За підсумками журі перемогу здобула учениця 3-Б класу Конопелько Тетяна. Їй вручено грамоту і подарунок від організаторів конкурсу.



     15 травня 2019 року о 10-00 год. в читальному залі Вінницької обласної бібліотеки для юнацтва відбулася офіційна церемонія нагородження переможців конкурсу молодіжної творчості "Наша рідна земля Україною зветься", головною метою якого стала підтримка творчих здібностей учнівської, студентської та працюючої молоді, залучення її до творчої літературної діяльності та участі в культурному житті регіону.
     Вітаємо учасницю-переможця Юлію Присяжнюк (с.Жорнище) у номінації "Проза".


Інтернет джерело: Вінницька обласна бібліотека для юнацтва. Офіційна церемонія підведення підсумків обласного конкурсу молодіжної творчості  https://www.youtube.com/watch?v=iZXUGaa0Gag&feature=share

З Днем вишиванки!


     З нагоди відзначення Дня Європи в Іллінецькій міській бібліотеці для дітей діє книжково-ілюстративна виставка "Казкова Європа".    Юних друзів запрошено  в подорож чарівною долиною казок. Тут на них чекали царства тролів і чаклунів, велетнів і домовиків, відважних принців і прекрасних принцес. Вони  потрапляли у володіння могутніх чарівників слова – Шарля Перро, братів Грімм, Ганса Крістіана Андерсена та інших.
    Впевнені, той, хто пройшов цю долину до кінця, на все життя залишиться вірним шанувальником її героїв.

     В рамках проведення Дня Європи в нашому місті, Іллінецька міська мультимедійна бібліотека представила фотосушку-вікторину "Герої екранізованих європейських книг". 

      Всі бажаючі мали можливість "помандрувати" європейськими країнами - Батьківщинами авторів представлених творів.


       Бібліотека на селі - чи не єдине місце де цікаво проводити вільний час. Читачам приємно відвідувати її, адже тут панує дружня атмосфера, все на своєму місці, і, водночас, просто, доступно, красиво і зручно. Павлівська сільська бібліотека-філія для більшості з юних читайликів перетворилася в рідний дім...


Підглянуто бібліотекарем!
Іллінці
Тут всі читають книги!




Немає коментарів:

Дописати коментар