вівторок, 27 серпня 2013 р.

БЕЗ РОДИНИ НЕМА ЩАСТЯ ДЛЯ ЛЮДИНИ

          Цьогоріч, ми святкуємо 22-у річницю Незалежності України, і саме з цього приводу 23 серпня в Іллінцях відбулися урочисті заходи приурочені цій даті.
          Урочистості розпочалися з відкриття оновленої районної Дошки пошани. Приємно відмітити, що цого року на району Дошку пошани занесено колектив Іллінецької районної бібліотеки для дітей, завідувачка - Токайчук Тетяна Григорівна. ВІТАЄМО КОЛЕГ!

         До відзначення значної дати нашої держави долучилися й працівники централізованої бібліотечної системи, адже з їх допомогою  були представленні родові дерева юних іллінчан.
Біля районного будинку культури , жителі району мали можливість переглянути виставку-презентацію родовідних дерев "Моя родина - основа України".
Наш рід із прадіда й діда
Із наших родючих земель,
Із дівчини-мальви, із хліба
Й біленьких, вишневих осель.
З квітучого, щедрого саду,
Із каплі роси на зорі,
Із літнього зорепаду,
З зернини в родючій землі.
Із поту рясного на полі,
Із сонячного тепла,
Селянської праці і долі,
Що маківкою розцвіла.
 
м.Іллінці



с.Жадани
с.Бабин
с.Паріївка
с.Чортория 
с.Сорока

с. Копіївка




с.Купчинці та c.Красненьке

      Жоден з учасників виставки-презентації не залишився без подарунка, отримали подяки від голови райдержадміністрації та голови районної ради.
 
        В читальній залі Іллінецької центральної бібліотеки оформлено книжково-ілюстративну виставку "ХАЙ БУДЕ ВІЛЬНА УКРАЇНА"  Головною метою виставки є  ознайомлення користувачів бібліотеки з основними документами щодо затвердення державної символіки, багатовіковою історією України, видатними українцями, традиційними звичаями нашого народу та шедеврами українського мистецтва.






З подіями  про відзначення Дня Незалежності України на Іллінеччині можна познайомитися на сайті Іллінецької РДА  http://www.irda.org.ua/index.php/818-oi-rode-nash-krasnyi-rode-nash-prekrasnyi




















 









1 коментар: