пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

Живіть без фальші


«Живіть без фальші» під такою назвою пройшла літературно-тематична година присвячена життю і творчості місцевого поета Василя Михайловича Білоуса. Захід  проведено 24 квітня, поточного року, в читальному залі центральної бібліотеки з нагоди 60-річчя від дня народження лірика.
Були запрошені друзі, рідні та колеги самобутнього поета, викладачі та студентство місцевого аграрного коледжу, де свого часу починав свою трудову діяльність Василь Михайлович.
Літературна година пройшла в теплій, дружній атмосфері. Аудиторії слухачів був донесений життєвий і творчий шлях поета. Звучали вірші, діапазон тем яких дуже широкий, але всі вони розкривали багатий внутрішній світ нашого народу, його радощі і смуток, думи, мрії, сподівання, його оптимізм і любов до життя, до Батьківщини та рідного краю. Цікавими, веселими й одночасно сумними, були спомини-розповіді, життєві історії від Левченка І.М., друга дитинства поета.
 
Родзинкою літературно-тематичної години був народний аматорський фольклорний ансамбль пісні «Відлуння» районного будинку культури, керівник Левченко Л. у виконанні якого прозвучали пісні  «Життя родини» та «Батьківська хата»
Запрошеним та відвідувачам бібліотеки представлений перегляд літератури «Духовні цінності Василя Білоуса» де були продемонстровані 4 збірки творів «За межею брехні», «Плач», «Посвята Храмові», «Пророцтво», газетні статті та світлини з сімейного архіву.
 
По завершенню зі словами вдячності на адресу бібліотечних працівників звернулася викладач коледжу  Чабанюк А.Ф. і запропонувала продовжити краєзнавчо-літературну співпрацю на теренах навчального закладу

Немає коментарів:

Дописати коментар