пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

Семінар

     4 листопада на базі  районної бібліотеки для дітей відбувся семінар бібліотечних працівників на тему: "Особливості обслуговування користувачів дитячого та юнацького віку в сучасних умовах". Традиційно, в роботі семінару, присвяченого проблемам виховання дітей, взяли участь шкільні бібліотекарі району. Цікаву інформацію про нові, інноваційні форми та методи популяризації інформації отримали присутні під час консультації, наданої зав. РДБ Т.Токайчук.
        Набутим досвідом по темі семінару охоче поділилися: О.Харченко, Н.Бондар - бібліотекарі РДБ, В.Дусанюк - бібліотекар по обслуговуванню юнацтва ЦБ, В.Позиченюк - бібліотекар Дашівської міської бібліотеки-філії та бібліотекар шкільної бібліотеки с.Городок Л.Юрченко.
 
 Жвавий інтерес викликав огляд літературних новинок від бібліотекаря відділу комплектування та обробки літератури Л.Браїловської. Вона познайомила присутніх з новими дитячими книгами, отриманих від видавництва "Зелений пес" з якими у бібліотеки налагоджену тісну співпрацю.
       Завершився захід автограф - сесією від місцевої поетеси Олександри Коваль, яка представила свою нову збірку віршів "Я з тобою", присвячену воїнам АТО та їх родинам.
 
      Учасники семінару взяли активну участь в акції "Бібліотечка для воїна", яка проходить серед бібліотекарів щоквартально.

Немає коментарів:

Дописати коментар