четвер, 7 квітня 2016 р.

Встанови здоровий спосіб життя!

    Не можливо недооцінювати роль бібліотеки у популяризації здорового способу життя, особливо серед молоді та дітей. А для кращого ознайомлення із всіма можливими формами цієї роботи на бізі Іллінецької центральної бібліотеки відбувся семінар бібліотечних працівників на тему: "Роль бібліотеки в орієнтації на здоровий спосіб життя".
      Семінар відкрила в.о.директора Т.Г.Токайчук, яка акцентувала увагу на актуалізації роботи бібліотек по формуванню здорового способу життя. Адже в данний час заклик: "Щоб вижити,  Світ повинен встановити здоровий спосіб життя!" - став напрочуд актуальним. І покращити таке становище можна через застосування нового підходу до формування здорового способу життя, який би грунтувався на сучасному підході збереження здоров'я.
      Зі своїми цікавими та змістовними кунсультаціями по даній темі поділилися працівники ЦБ. Методист ЦБС В.Ходань розкрила тему "Робота бібліотеки по формуванню позитивної мотивації на здоровий спосіб життя" вдалим доповненням був перегляд відео-ролика данної теми. Своїми напрацюваннями, порадами поділилася працівник відділу обслуговування В.В.Дусанюк  по темі "Орієнтація юнацтва та молоді на здоровий спосіб життя".
      Обмінялися досвідом своєї  роботи по розробці книжкових виставок, найцікавиших сценаріїв масових заходів  на тему "Обирай здоровий спосіб життя"  бібліотекарі сіл: Бабина, Копіївки, Жорнище, Сорока та інші.

         Справжнім сюрпризом на семінарі став виступ авторів підручника "Основи органічного виробництва" Степанишена П.О. та Краснянської В.О., вони ознайомили присутніх змістом свого підручника та поділилися секретами огранічного землеробства.
      Семінар завершився підведенням підсумків та домашнім завданням для сільських бібліотекарів.

Немає коментарів:

Дописати коментар