середу, 3 серпня 2016 р.

Є речі, про які варто подумати заздалегідь

       Літо... Гаряча пора відпочинку, оздоровлення та плідної праці. В активному режимі відбулася чергова виробнича нарада  працівників  Іллінецької ЦБС  2 серпня 2016 року. На передодні урочистого районного святкування 25-ї річниці проголошення незалежності України,  разом з завідувачем сектору культури і туризму Іллінецької РДА Олександрою Вікторівною Письменною  обговорено завдання для бібліотекарів, які прийматимуть активну участь у цій знаменній  події.
     Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації В.Коровія від 14 липня 2016 року № 527 "Про роз'яснювально-профілактичні заходи з підвищення рівня антитерористичної та протидиверсійної безпеки" проведено інформаційну годину з працівниками сільських книгозбірень  щодо першочергових дій у випадку загрози скоєння терористичного акту, серед присутніх  розповсюджено ІНСТРУКЦІЮ-ПАМ'ЯТКУ.
 
      І знову про субсидії...  Роз'яснювальну  роботу провела запрошена  Раїса Миколаївна Мазур, заступник начальника, начальник відділу адресних соціальних допомог та компенсаційних виплат  Управління праці та соціального захисту населення Іллінецької райдержадміністрації.
     Завершилася зустріч  Інфром-годиною "Пенсійні зміни: реформи по-новому"  з представником страхової компанії ТАС м. Вінниця Олександрою Шапоревою.

Немає коментарів:

Дописати коментар