понеділок, 10 жовтня 2016 р.

Творча зустріч з художницею

      Своє покликання в житті, можна знайти не одразу. А можна і не наважитись за ним піти. Багато хто з нас мріяв стати музикантом, поетом чи художником, а працює в офісі… Та є і такі кому вистачає сміливості зробити крутий поворот і розпочати все з нуля.
      До таких відчайдушних належить художниця Тамара Володимирівна Колесник.
     Раніше вона здобула дві освіти: педагогічну  та економічну. В останній себе успішно зреалізувала і… вирішила, що мусить бути художником. В центральній бібліотеці протягом жовтня 2016 року діє її 2-га персональна виставка "Безпосередність".
     День художника відзначається в Україні щорічно у другу неділю жовтня згідно з указом президента (№ 1132/98) від 9 жовтня 1998р. з цієї нагоди  учні 10 класу ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів завітали на творчу зустріч з художницею.
   
   
  За словами автора робіт, кожен митець створюючи картини, вкладає в неї часточку своєї душі. Для Тамари Володимирівни натхнення - це бути щасливою. Художниця навчається в школі іконопису (м.Київ), де розпочала писати ікони, використовуючи канонічний стиль письма, акварель, масло.
     Художні роботи Тамари Колесник - портрети, сюжетні картини, пейзажі зі старовинними будівлями і намоленими храмами рідного міста - закарбовуються в пам'яті глибокою чуттєвістю і душевністю.
       Працівники бібліотеки  впевнені, що шанувальники живопису не залишаться байдужими, відвідавши виставку Тамари Колесник.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар