пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

А пам'ять священна...


        Під такою назвою пройшов  урок мужності в кімнаті патріотичного виховання міської  організації ветеранів  України (до відзначення 73-річниці  визволення  України  від  нацистських загарбників) для студентів Іллінецького аграрного коледжу.
      Метою заходу стало виховання  поваги, шанобливого  ставлення  до учасників Другої світової  війни, любов  до країни в якій ми живемо, до рідного  краю, прагнення бути  патріотом своєї держави. Студенти уважно  слухали  розповідь  голови   Ради міської організації  ветеранів України  Танасієнка М.П. про  героїзм  наших воїнів у боротьбі з фашистами, зокрема наших земляків. Увазі студентів запропоновано  кадри  документальної кінохроніки  часів війни. Також запропоновано перегляд літератури «Будемо пам’ятати і не забувати…».  Учасники заходу отримали  багато цікавої та корисної інформації.
       Пройдуть роки, зміняться покоління і настане той час, коли  зовсім  не лишиться ветеранів війни, але зостанеться пам'ять  про них, про їхні подвиги, про ту страшну війну, якій не буде забуття.

Немає коментарів:

Дописати коментар