пʼятницю, 4 травня 2018 р.

Семінар бібліотечних працівників

      На базі Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Іллінецької міської ОТГ відбувся семінар бібліотекарів "Довідково-бібліографічне та інформаційне обслуговування: трансформація послуг та ресурсів".
 
      В роботі семінару взяли участь працівники сільських бібліотек-філій Іллінецької ММБ та ЦБС. Цікаві та змістовні методичні поради щодо організації довідково-бібліографічного та інформаційного обслуговування  користувачів надали методист Іллінецької ММБ Т.Токайчук, бібліотекар Інтернет-центру О.Романова та бібліотекар  абонементу В.Рябоконь. З   детальною консультацією по веденню  картотеки індивідуального та групового інформування присутніх ознайомила бібліотекар міської бібліотеки для дітей О.Харченко.
    
   Надзвичайно корисною стала інформація про зміни до фактографічної картотеки, яку учасникам семінару  надала бібліотекар читальної зали Н.Вольська. Тема семінару виявилась напрочуд актуальною: її жваво обговорювали та ділилися власним досвідом всі присутні бібліотекарі під час кола ідей "Вдосконалення довідково-бібліографічного та інформаційного обслуговування в умовах роботи сучасної бібліотеки".
     Завершився семінар  проведенням Дня інформації "Екологічна  культура: поняття та реальність". У програмі Дня інформації:
- перегляд відеороликів  екологічного спрямування "Крик Землі", "Екологічні проблеми України";
- бібліографічний огляд літератури "Екологія планети - екологія душі";
- перегляд відеоролика - майстер-класу  по виготовленню цікавих поробок з використаних пластикових пляшок;
- акція "Утилізуй батарейки правильно!".
     Семінар пройшов у напрочут дружній, невимушеній атмосфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар