вівторок, 6 липня 2021 р.

Пограйте разом в бібліотеці!

 

 7 липня біля дитячого майданчика "Чемпіон" (що на території міського стадіону "Колос") відбулося народознавче свято "Ой на Івана та й на Купала". Тут було встановлене вербове деревце - Купайло, а діти разом з бібліотекарями прикрашали його польовими квітами . Всі разом виготовляли "шишечки" з вишень, гралися в рухливі ігри, водили хороводи. А ще учасники із задоволенням взяли участь у вікторині-грі "Що ми знаємо про Купала?". Наприкінці всі учасники смакували варениками і пампушками з вишнями.

В Паріївській сільській бібліотеці-філії Іллінецької ММБ  Алла Кравченя провела майстер-клас з плетіння шишок.


Майстер-клас з плетіння українського віночка провела з користувачами бібліотекар Якубівської сільської бібліотеки-філії Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Олена Абрамович. Розповівши дітям,  що віночки плетуться з цілющих трав, які якраз до  липня набирають своїх чудодійних властивостей: материнку, чебрець, ромашку, календула, м’яту, розхідник, деревій,  мелісу, барвінок, вербозілля, копитняк та інші корисні рослини. Кожна квітка у сплетеному віночку – особлива, адже вона має цілющу силу.

 Купалочка йде купало веде.

Учні 9-10-х класів Іллінецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 представлятимуть Вінниччину на ІІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джури") - 2021,  що відбудеться в Чернівецькій області. Тож рій "Богунці"  на чолі з  учителькою  Людмилою Фарисей   відвідали міську бібліотеку для дітей  з метою підготовки до змагань. Школярі познайомилися з літературою  про козацтво  під час бібліографічного огляду "Цікаві сторінки історії козаччини". Для активістів  гри "Джура"  бібліотекарі провели пізнавальну  годину "Іван Богун - мужній захисник  рідної землі".

Пограйте разом в бібліотеці!

Як не сумувати в літню дощову пору продемонстрували користувачі  Павлівської сільської бібліотеки-філії Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Іллінецької міської ОТГ   згуртувавшись  провели вільний час за цікавою настільною грою. Учасники  гри "ФЕРМА"  отримавши масу позитивних вражень та хороший настрій, полишали книгозбірню з бажанням зустрітися ще не раз, адже настільні ігри - це відмінний варіант цікаво і весело провести час.

Бісеру краплини заіскрились у Якубівській сільській  бібліотеці-філії. Для дітей проведений час  з бісероплетіння був дуже захоплюючим і цікавим. З допомогою бібліотекаря  вони знайомились та пробували опанувати  різні техніки цього рукоділля. Виготовляли різні фігурки,  квіти, браслети, сережки, підвіски. Знаючи, що кожна виконана ними річ, стає авторською і неповторною.

Немає коментарів:

Дописати коментар