четвер, 12 грудня 2013 р.

ІНТЕРНЕТ для дітей

       В районній бібліотеці для дітей відбулося урочисте свято з нагоди відкриття бібліо-інтернету. Дякуючи перемозі в 5-му раунді конкурсу оголошеного програмою "Бібліоміст", до послуг юних користувачів надано 3 сучасних комп'ютери з вільним доступом до мережі Інтернет.
        На святі були присутні  поважні гості: директор обласної наукової універсальної бібліотеки ім. К.А.Тімірязєва Морозова Н.І., директор  обласної бібліотеки для дітей Мрищук Т.А., заступник голови РДА Фаріон А.Г. та начальник відділу культури та туризму Карпенчук О.М.
         Учасники відкриття - учні 4 класу ЗОШ №1 з захопленням спостерігали за виступами членів лялькового клубу "Барвінок", які розіграли  лялькову міні виставу "Один день з життя дитячої бібліотеки".  Бурхливі оплески та справжній шквал емоцій викликав виступ юної  "зіроньки" - Юлії Гончарук з піснею про Україну. А осінній танець у виконанні Софії Волинець на якусь мить повернув присутніх в теплу , золоту пору  осені. Звеселили всіх несподівані "казкові" гості - бібліотечний домовичок та бабуся Шапокляк. Свято пройшло в напрочуд щирій та доброзичливій обстановці.

 
 
 
 
Інформація яка розміщена на сайті Іллінецької  Районної Державної Адміністрації http://www.irda.org.ua/index.php/1207-urochyste-vidkryttia-bibliointernetu-dlia-ditei 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар