четвер, 6 листопада 2014 р.

Відбувся семінар

     
  "Індивідуальна робота з читачами - важлива складова бібліотечної діяльності", під такою назвою  пройшов семінар для бібліотекарів Іллінецької ЦБС, який відбувся 5 листопада в приміщені центральної бібліотеки. Працівниками центральної бібліотеки були надані кваліфіковані інформаційні повідомлення та консультації. Щоб урізноманітнити проведення семінару, методист ЦБС Валентина Вікторівна Ходань своє інформаційне повідомлення представила у форматі Mikrosoft Power Point на тему "Індивідуальне обслуговування читачів: імідж та етика професійної поведінки бібліотекаря".
     Цікаву та обгрунтовану консультацію  з практичними надбаннями підготували  бібліотекарі РДБ Олена Харченко та Надія Бондар під назвою "Формування  у дітей любові до книги, читання та бібліотеки" (для дітей молодшого та середнього шкільного віку).
       Корисними та змістовними були консультації бібліотекаря кафедри юнацтва - Валентини Дусанюк та бібліотекаря Віри Рябоконь.
      "Кожний читач - бажаний гість, кожний бібліотекар - гостинна господиня" під такою назвою ділилися досвідом та надавали інформацію  бібліотекарі сільських бібліотек-філій.
        Семінар закінчила підведенням підсумків в.о. директора Токайчук Тетяна Григорівна.

Немає коментарів:

Дописати коментар