вівторок, 30 грудня 2014 р.

БАТЬКО у житті дитини

     На Вінниччині стартувала обласна мобільна фотовиставка "Я пишаюся! Я-батько!" 
    22 грудня  Іллінецький район прийняв естафету у Оратівського району, і нині наші іллінчани мають змогу  переглянути  її  в приміщенні читальної зали Іллінецької центральної бібліотеки.
 
     На виставці представлені світлини молодих вінницьких фотографів, які були зібрані в рамках проведення обласного фотоконкурсу  "Я пишаюся! Я - батько!", проведеного управлінням у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації спільно з громадською організацією "Лабораторія  актуальної творчості" у минулому році.
     Завдячуючи ініціативі управління у справах сім'ї , молоді та спорту облдержадміністрації ці світлини, які демонструють приклад якості нової ролі батька - батька-друга, порадника, зможуть побачити  у всіх районах Вінницької області. 5 листопада 2014 року  у смт. Літин відбулося урочисте відкриття виставки а завершення планується  на травень 2015 року  у Вінниці до Міжнародного Дня Сім'ї.
       В рамках виставки працівники Іллінецької  бібліотеки оформили  книжково-ілюстративну виставку спрямовану на популяризацію сімейних цінностей та формування відповідальності у батьків.
 
 
           Колектив бібліотеки вдячний родині Рябоконь Є.О. за поповнення фотовиставки своїми світлинами .

 

Немає коментарів:

Дописати коментар