четвер, 4 червня 2015 р.

Семінар бібліотечних працівників

            В читальній залі ЦБ відбувся семінар бібліотечних працівників на тему: "Сучасна бібліотека - центр інформації, духовного розвитку та організації дозвілля". В ході семінару було обговорено чимало цікавих, хвилюючих проблем сучасного життя сільської бібліотеки. В його роботі взяла участь завідувач сектору культури і туризму РДА Олександра Вікторівна, яка проінформувала бібліотекарів про сьогоднішній стан галузі культури та перспективи її розвитку в процесі територіально-адміністративної реформи.
          Жвавий інтерес викликали фахові поради, надані методистом Валентиною Ходань під час консультації "Бібліотека - центр громадської активності села". Багато корисної інформації містили всі інші виступи працівників ЦБ та РДБ.
 
             Про свої здобутки в організації змістовного дозвілля юнацтва та молоді розповіла присутнім бібліотекар по обслуговуванню юнацтва Валентина Дусанюк, продемонструвавши фотографії  виставок творчих робіт  молодих користувачів.
            Учасники зібрання поділилися власним досвідом по темі семінару.
 
            Справжнім "відкриттям" стала презентація поетичної збірки Ольги Зварко "Вернись живим, я заклинаю". Поетеса-початківець читала свої, напрочуд, патріотичні та зворушливі вірші вміщенні в збірці, а також зовсім нові, написані під враженням останніх подій в державі, чим викликала вдячність та бурхливі оплески присутніх Семінар пройшов в напрочуд щирій та невимушеній атмосфері.
         Бібліотекарі підтвердили свою готовність по збору книг для комплектування бібліотек військових частин.

Немає коментарів:

Дописати коментар