пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Пам'яті Героїв Небесної Сотні

      Небесна Сотня відлітає в вирій… під звуки лемківської, тужливої «Качі» …
      Кіноклуб центральної бібліотеки продовжує свою роботу. На передодні річниці пам'яті Героїв Небесної Сотні, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам'яттю людей  різного віку, яких було вбито в мирний  час ХХІ століття, відбувся показ документального фільму «Небесна сотня» з циклу документальних фільмів "Зима, що нас змінила"
       Увазі відвідувачів,  учнів 9-11 класи Іллінецкої ЗОШ І-ІІІ ст. №3, були представлені історії про тих, хто загинув за свободу і за власну державу. Про них згадують очевидці тих подій, їхні учасники, та родичі загиблих. Серед присутніх в залі були учні, батьки, яких перебували на Майдані в ті буремні часи, тому емоції не стримувалися, переглядати стрічку спокійно було неможливо.
 
Працівниками бібліотеки підготовлено перегляд літератури «Пам’ятаймо Героїв Небесної Сотні».
 
Нехай  світла  і вічна пам’ять  буде  Героям  Європейського Майдану, хай Бог прийме  їхні  жертовні душі  в обійми Отчі  і дарує їм вічне життя  у Царстві. Згадуйте у Ваших молитвах всіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення нашої держави.
 
Вічна  пам’ять  Вам,  наші Герої  України!
            Слава  Героям!  Слава  Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар