пʼятницю, 11 березня 2016 р.

Шана ЖІНЦІ


У читальній залі центральної бібліотеки 10 березня відбулось чергове засідання клубу «Затишок». Тематика березневого зібрання затишківців – «Жінки України».

       Голова клубу Валентина Дмитрівна Бондар відкрила засідання вітальним словом до жіноцтва. А впродовж свого виступу розповіла присутнім  про великих, визначних, впливових жінок нашої країни від княгині Ольги до сьогодення, зокрема і про іллінчанок.
     Жінка – найпрекрасніша,  добра, ніжна, турботлива найчарівніша, наймиліша, найзагадковіша… Жінка - це Всесвіт. Від неї життя і вир усіх почуттів. Одне з головних – кохання. Про це почуття складаються пісні, пишуться вірші, складаються легенди. З поетичним слово майстерно звернулися до присутніх Л.К.Любарська, Т.Г.Токайчук, Л.А.Соловей, Т.О.Пацкевич, О.І. Остапчук, В.М.Краснянська, В.Й.Ігнатенко, М.М.Павлишина.

У мові всіх народів світу немає слова, святішого за слова Мати! Мати – початок всього! Мати – берегиня людського роду. Цю рису яскраво висвітила, змалювала А.О.Сирота.

Ліричними піснями вітали своїх колежанок представники сильної статті  - чоловіки клубу «Затишок». Для жінок були заготовлені компліменти та весняні квіти.

Зустріч пройшла у дружній, веселій, затишній атмосфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар