вівторок, 6 грудня 2016 р.

З вірою у Перемогу!

      15 листопада 2016 року ініціативна група Іллінецької центральної бібліотеки оголосила благодійну акцію "Теплом сердець зігріймо захисника Вітчизни".
      Працівники Іллінецької бібліотечної спільноти активно підключилися до ініціативи  оголосивши в своїх громадах про  благодійну акцію. Ми щиро вдячні всім жителям Іллінеччини, хто приєднався до акції та приніс необхідні речі, які в край необхідні для підтримки нашим воїнам,  що захищають нас і нашу Україну.
 
        Всі теплі  речі, продукти харчування, засоби гігієни,  малюнки, конверти і сувеніри 05 грудня відправлено послугами Нової пошти в м.Курахово Донецької області на ім'я Володимира Володимировича Свинарьова 
        З гарячої точки (м. Курахово) нещодавно повернувся  Антух Роман Сергійович, житель с.Хрінівки, розповів про важкі будні українських воїнів. Гадаємо, що наша допомога буде доречна захисникам в зимовий час.
Роман Сергійович залишає контакти своїх побратимів
 
      Пам’ятаймо: робити добрі вчинки гуртом набагато приємніше та легше! Нехай слово, діло яке йде від серця, завжди проникає в найпотаємніші його куточки, наснажує, підтримує захисників, а Господь додає їм сили, віри і впевненості у перемогу!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар