четвер, 15 грудня 2016 р.

Руками створена краса

     В читальній залі Іллінецької центральної бібліотеки відкрито виставку творчих робіт майстрів краю. Тут представлені різні стилі: художня обробка деревини, картини та інтер'єрні ляльки.
       Захоплюють художні вироби з дерева Козаченка Івана Костянтиновича, жителя с. Бабин. Робота з деревом потребує тісного контакту з природою, уважності та спостережливості, а в талановитих руках митця дерево стає справжнім витвором мистецтв.
 
       Наталя Вікторівна Восьмушко (м.Іллінці) захоплена новою і такою цікавою тенденцією у світі текстильних іграшок, як лялька Тільда, що прийшла до нас зі Скандинавії. Свої авторські роботи презентує  всім глядачам.
 
       Якщо комусь замало снігу й морозу надворі, зимового настрою додадуть  пейзажі  Наталії Леонідівни Покрищук (м.Іллінці).  Картини, написані у техніці пастелі, дозволяють доторкнутися душею до краси навколишнього світу в зимову пору року. Її картини прозорі, ніжні та тендітні, та водночас насичені зимовим подихом життя.
        Запрошуємо Іллінчан та гостей міста відвідати виставку  прекрасних робіт, які дарують бажання жити та творити.
 Виставка триватиме з 12 грудня 2016 року  по 21 січня 2017 року                                                в читальній залі Іллінецької центральної бібліотеки                                                                     за адресою: вул. Студентська, 23  
 
Ми працюємо: Пн-Пт 09:00 – 18:00
Вхід вільний. 


Немає коментарів:

Дописати коментар