четвер, 2 лютого 2017 р.

Актуальна зустріч в бібліотеці

      Зустріч та презентація книги "Підла війна"  Павла Амітова, письменника, громадського діяча, шестидесятника, біженця із Донбасу  вдалася теплою та щирою. Захід відбувся в приміщенні  читальної зали Іллінецької центральної бібліотеки. В доробках автора багато публіцистичних статей. Є і книги, присвячені історичним і політичним процесам нашої держави: «За кулисами политического театра», «Современный политический словарь», в яких він знову і знову доказує, що біле є білим, а чорне – чорним. 
      Творчу  зустріч відвідали  учителі-історики,  краєзнавці, бібліотекарі сільських бібліотек-філій, журналісти, старшокласники ЗОШ №1, мешканців міста. 
 
      Презентація нової книги "Підла війна" почалась з невеличкого біографічного нарису автора. Народився Павло Михайлович у місті Єнакієво, Донецької області. Три роки служив у війську. Закінчив філологічний факультет Ростовського (колишнього Варшавського) державного університету. В студентстві писав вірші. Після закінчення університету працював журналістом, ведучим на телебаченні, в кіностудії Мінуглепрома України, був керівником народного театру Палацу культури ім.Куйбишева у Донецьку.
      Така ж  зустріч з майстром слова   відбулася і в стінах бібліотеки Іллінецького аграрного коледжу.
 
        Нова книга "Підла війна" - це аналіз подій останніх 25 років нашої історії, та свідчення очевидця донецьких Євромайданів
      На відміну від багатьох вітчизняних  політологів, автор «Підлої війни» говорить правду, незважаючи на її гіркий смак.  Завітайте до нашої книгозбірні аби прочитати Павла Амітова.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар