понеділок, 18 вересня 2017 р.

Перше знійомство

      Традиційно вже в перші тижні навчального 2017-2018 року всі першокурсники Іллінецького аграрного коледжу залучаються до роботи з бібліотекою.
            14 вересня відбулося перше знайомство з Іллінецькою центральною бібліотекою студентів першого курсу  коледжу (група МБ-11). Студентам коротко розповіли про заснування нашої книгозбірні, ознайомили з книжковим фондом та представленими книжково-ілюстративними виставками. Екскурсія до бібліотеки, що пропонують студентам працівники бібліотеки  має мету максимально повно представити  можливості районної бібліотеки, надати пораду, як найкращим чином можна використати ці можливості для результативного навчання,  розширення світогляду, гарного відпочинку з цікавою художньою книгою.
      Екскурсію провела Валентина Володимирівна Дусанюк, бібліотекар кафедри юнацтва. Під її керівництвом молодь відвідала всі основні відділи бібліотеки, де їх зустрічали співробітники, розповідаючи про свої відділи, про особливості бібліотечних послуг, які можуть бути у ньому отримані. Студентів зареєстрували в читальній залі, тут вони ознайомилися  з  виставкою мініатюрних виробів з холодного фарфору "Політ творчої фантазії" майстрині Лариси Кліпацької.

      У нашій бібліотеці працюють люди, які вчать роботі з книгою, вводять до книжкового світу, прагнуть зробити книгу невід’ємною складовою життя людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар