понеділок, 2 жовтня 2017 р.

А вже осінь прийшла у мій сад...

     Другий місяць осені починається з особливої дати. Першого жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.
     Працівники  Іллінецької центральної бібліотеки щиро зустрічали своїх постійних читачів та запрошених  гостей найбільше багатство яких є життєвий досвід, знання, вміння, мудрість. 2 жовтня в  читальній залі відбулося  чергове засідання клубу за інтересами "Затишок" що діє при районній книгозбірні "А вже осінь прийшла у мій сад..."
        Осінь життя, як і осінь року, необхідно сприймати із вдячністю. Цей період життя має не лише недоліки, а й свої переваги про них і велася  мова під час зустрічі. Кожен з присутніх мав можливість поділитися  своїми захопленнями. Валентина Миколаївна Когут пише картини в різних техніках, захоплюється різьбою по дереву. Її унікальні картини на зрізах дерева ваблять погляд та тішать душу. Коли дивишся на картини Валентини Миколаївни - спадає на думку вислів: "Шепіт вітру підслуханий пензлем" 

     Любенко Лариса Володимирівна відома як чудова вишивальниця, захоплюється і поетичними словом, а зовсім нещодавно ми відкрили ще одне її захоплення - в'язання іграшок в стилі японського аміругумі.
      Це мій "Щит і меч", ось так говорить про свої вірші Бортнюк Світлана Олександрівна. В них вона відображає все те, що відбувається в країні, за що болить душа. Крім поетичного слова Світлана Олександрівна захоплюється і вишивкою. Жінка настільки творча, що ескізи своїх майбутніх робіт придумує сама.
      Любарська Лідія Кіндратівна полюбляє подорожувати, прагне дізнатися щось нове, цікаве. 
      Праві ті, хто вважає, що кулінарія - справжнє мистецтво, і порівнює кухарів з поетами. Марія Макарівна дуже полюбляє займатися випічкою.
      Левченко Любов Григорівна - душа української пісні, керівник народного аматорського ансамблю української пісні "Відлуння" районного будинку культури, які дарували присутнім пісні.
    До заходу оформлено виставку-експозицію "Світ наших захоплень"

    Зустріч відбулася в теплій дружелюбній атмосфері.  Гості бібліотеки прийшли до висновку, що такі задушевні  зустрічі  додають бадьорості та зігрівають серця. 


Немає коментарів:

Дописати коментар