четвер, 5 липня 2018 р.

І знову зустріч...

      Багата наша рідна земля працьовитими, творчими, талановитими людьми. В цьому вкотре переконалися працівники Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки та Іллінецької ЦБС під час зустрічі з поетесою Тамарою Хрущ, що відбулась під час  виробничої наради бібліотекарів.
 
         Тамара Мефодіївна Хрущ - наша землячка, уродженка  с. Жорнище, заслужений журналіст України, автор та ведуча багатьох телепередач, зокрема циклу телепередач "Дзвони Чорнобиля", який довгий час транслювався на першому національному телеканалі. Пані Тамара презентувала свої поетичні збірки,  зворушивши присутніх чудовими патріотичними віршами, наскрізь просякнутими любов'ю до отчого дому, рідного краю, подільській природі, рідної мови. Шквал емоцій викликала лірика поетеси. Її вірші настільки мелодійні та ніжні, що багато тенетів покладено на музику. Під час зустрічі, дякуючи можливостям інтернету, прозвучала одна із пісень на чудові слова поетеси у виконанні співака, також уродженця с.Жорнище, який нині проживає в Італії Миколи Кеби.
 
       Тамара Мефодіївна подарувала свої  поетичні збірки з автографом в усі книгозбірні Іллінецької ОТГ та ЦБС. Відкриваючи  для себе нове ім'я на літературному небосхилі рідного краю, бібліотекарі були просто зачаровані невичерпним ентузіазмом та позитивною енергетикою авторки.
 
      У виробничій нараді також взяла участь пані Руслана, фінансовий консультант компанії "Майбутнє життя - фінансовий сервіс", яка ознайомила присутніх  зі змінами в пенсійному законодавстві.
       Бібліотекарі також розглядали та вирішували поточні завдання та проблеми своєї галузі.

Немає коментарів:

Дописати коментар