четвер, 12 липня 2018 р.

Творча зустріч "Любов, як доля, в кожного - своя"

          Черговий раз зібралися на засідання учасники клубу "Затишок", що діє при Іллінецькій міській мультимедійній бібліотеці. На зустріч завітала Тамара Мефодіївна Хрущ - заслужена журналістка України, автор та ведуча циклу телепрограм "Дзвони Чорнобиля", які багато років демонстрували на першому національному каналі телебачення.

          Сьогодні пані Тамара презентувала свої поетичні збірки "Магія любові", "На перехресті зупинилась осінь" та "Моєї долі світлі обереги".

          Спілкування за чашкою чаю, в тісному колі, проходило напрочут щиро та задушевно. До сліз проймали вірші Тамари Мефодіївни про рідний край, батьківську хату, Україну. Оплесками підтримували поезію глибоко філософського змісту про сенс життя...
          Нікого не залишили байдужими чудові ліричні вірші про кохання, жіночу долю, жіноче щастя. Згадувала пані Тамара і свої дитячі роки, і журналістську діяльність, зокрема роботи Чорнобильської тематики. Своєрідним сурпризом стало прослуховування пісні на слова Т. Хрущ "Казка" (у Жорнищах осінь) у виконанні Миколи Кеби, також нашого земляка, уродженця с.Жорнище, який проживає нині за кордоном - https://www.youtube.com/watch?v=W8Hns7qQi-w

           Завершилося засідання автограф-сесією, під час якої поетеса подарувала всім присутнім свої поетичні збірки з дарчим підписом. Учасники заходу побажали Тамарі Мефодіївні подальших плідних творчих успіхів та натхнення, та висловили свої побажання на подальшу зустріч в такому форматі.

Немає коментарів:

Дописати коментар