вівторок, 29 вересня 2020 р.

Бібліотечний вересень

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек працівників книгозбірень Іллінецької громади привітав з професійним святом міський голова Володимир Ящук.

При зустрічі було обговорено плани, досягнення та перспективи розвитку бібліотечної справи в об’єднаній громаді. За п’ять років жодну з бібліотек не закрили, нікого з працівників не скоротили. Як зазначив Володимир Миколайович навпаки, сільські бібліотеки-філії ремонтуються, переоснащуються, модернізуються.

Для користувачів Павлівської, Паріївської, Василівської, Якубівської сільських бібліотек, у рамках проєкту «Тепла медіотека – творчий осередок сільської громади» відкрилися світлі, теплі, затишні бібліотеки, які справді стали інформаційними та культурними центрами, де надаються нові послуги, де є інтернет, комп’ютерна та копіювальна техніка. У планах на найближчу перспективу завершити капітальний ремонт Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки, яка має бути однією з кращих бібліотек на Вінниччині, продовжити переформатовувати решту сільських бібліотек-філій.

Але головною цінністю, як і у будь-якій сфері, є люди, фахівці бібліотечної справи, ентузіасти, закохані у книгу. Саме на їх адресу у цей день звучали щирі вітання, бо бібліотекарі нашої громади справді творчі, активні, небайдужі.

З нагоди професійного свята, за сумлінну багаторічну працю, відданість обраному фаху, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи і культурного життя Іллінецької міської об’єднаної територіальної громади було відзначено подарунками і подяками міської ради Тетяну Токайчук, методиста Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Іллінецької міської об’єднаної територіальної громади; Наталію Бохонко, бібліотекаря Паріївської сільської бібліотеки-філії Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Іллінецької міської об’єднаної територіальної громади; Наталію Присяжнюк, бібліотекаря Жорнищенської сільської бібліотеки-філії Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Іллінецької міської об’єднаної територіальної громади.

Директор Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Наталія Покрищук від усіх працівників бібліотек подякувала міській владі, депутатському корпусу за розуміння та підтримку в благородній просвітницькій справі.

З нагоди Всеукраїнського Дня  бібліотек "Дім Химер" передав до Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки в дарунок книги, авторами та видавцями яких є наші захисники-ветерани.

Людина і книга...   Ми йдемо поруч протягом  усього життя, навіть не задумуючись про це.  Що означає книга в житті сучасних читачів? Працівники Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Іллінецької міської ОТГ запитали у користувачів книгозбірні.

 Шановні колеги з професійним святом нас вітає колектив Іллінецької ДМШ.

Реп виконують вихованці Іллінецької ДМШ: Кириця Ангеліна та Цмокало Михайло учні Самотуги Людмили Гнатівни та учні танцювального колективу Іллінецької ДМШ Гребенюк Віти Юріївни. Автор тексту Токайчук Тетяна Григорівна - методист Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Іллінецької міської ОТГ.


Немає коментарів:

Дописати коментар