вівторок, 1 грудня 2020 р.

Грудень: наші різноманітні культурно-пізнавальні заходи

Іллінецька міська мультимедійна бібліотека Іллінецької міської ОТГ запрошує долучитися до поповнення колекції новорічно-різдвяних листівок "Калейдоскоп святкових вітань".
Напевно, в багатьох із нас, особливо людей старшого покоління, і досі зберігаються різноманітні листівки, викликаючи трепетно-щемливі спогади... Адже за кожною з них стоять конкретні люди, події, історії. Ось цю, приміром, подарували родичі, а ця - нагадує про друзів, ця- вітання від колег, а ця - взагалі унікальна, бо "прилетіла" аж з-за океану, а інша - просто настільки сподобалась, що захотілось придбати для себе...
Колекція новорічно-різдвяних листівок Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки нараховує 120 дивовижних експонатів. Яких тільки зображень тут немає: Дід Мороз та Снігуронька, засніжені ялинки, кумедні звірята, зимові пейзажі...
Міська бібліотека для дітей долучилася до акції наворічних та різдвяних свят.
До нас завітали дітки з обмеженими можливостями. Для них учасники клубу "Барвінок" підготували лялькову виставу "Новорічний гість". Діти читали і складали вірші, водили хоровод і звичайно отримали новорічні подарунки від Діда Мороза.
На святі панувала весела і доброзичлива атмосфера. Запрошенні з цікавістю переглядали книжково-ілюстративну виставку "Ой весела в нас зима"

Творча локація в Якубівській сільській бібліотеці-філії Іллінецької ММБ Іллінецької міської ОТГ.
Відбувся майстер-клас по виготовленню новорічних витинанок "Закружляв сніжинок рій, здрастуй, здрастуй Рік Новий!"

   УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Іллінецька міська бібліотека для дітей ОГОЛОШУЄ АКЦІЮ!
"Книга шукає друга"
Подаруй книгу з якої ти "виріс" міській бібліотеці для дітей. Обіцяємо передати її в хороші руки на передодні Різдвяних свят.
Акція триває з 22 грудня 2020 р. по 04 січня 2021 р.
Не будь БАЙДУЖИМ!
Разом з книгою подаруй частинку свого душевного тепла!!!

Бібліотечна спільнота  Іллінецької міської ОТГ активно долучилася до флешмобу #Українська_хустка #ДУХ до Всесвітнього дня української хустки. Головною метою цьогорічного проєкту є демонстрація зв'язку поколінь українських жінок. 

Жорнищенська сільська бібліотека-філія Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Іллінецької міської ОТГ долучається до ініціативи популяризації невід'ємного елементу традиційного українського жіночого одягу - хустки.
Хрінівська сільська бібліотека-філія
Якубівська сільська бібліотека-філія
Паріївська сільська бібліотека-філія

Хорошим подарунком в День волонтера буде наша допомога - невеликий благодійний внесок, прояв турботи і теплоти по відношенню до тих, кому це потрібно.


БІБЛІОТЕКА, це місце, де можна не тільки прочитати та дізнатись щось для себе нове, але й мандрувати, майструвати різні вироби, малювати, грати та танцювати. З юними читайликами в Якубівській сільській бібліотеці-філії Іллінецької ММБ Іллінецької міської ОТГ щоденний позитив.

Дякуємо за КНИГУ!
Правда про кримінальну справу, життя і смерть Василя Стуса. У книжці зібрано архівні документи з кримінальної справи Василя Стуса, покази свідків, листи поета з тюрми, спогади його рідних та друзів. Ознайомившись із наведеними матеріалами, читачі дізнаються про невідомі факти щодо життя, ув’язнення та загибелі Стуса, які досі охороняли під грифом «Секретно».
ЗАПРОШУЄМО до читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар