четвер, 2 червня 2022 р.

З вірою до ПЕРЕМОГИ!!!

Бібліотекарі Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки не втомлюються організовувати різні тематичні розважальні зустрічі для маленьких іллінчан.

30 червня, така традиційна зустріч у «Бібліопісочниці» проходила під гаслом «Веселі. Кмітливі. Спритні».Діти брали участь у «Загадковому марафоні», виконували завдання з «Турніру кмітливчиків», був тут і «живий потяг», і «жабʼячий хор», інсценізація казки, рухливі ігри «Опанас, впіймай нас», «Нічне полювання» та багато-багато інших цікавих та веселих розваг. Учасники цікавого дійства отримали багато позитивних емоцій!


28 червня 2022 року у Павлівській сільській  бібліотеці-філії  Іллінецької міської ТГ відбувся захід з юними користувачами "Я люблю Україну свою", приурочений 26 річниці Конституції України. Юні учасники переглянули фільм про історію створення Конституції (25 цікавих фактів для дітей створення Конституції України). Діти взяли участь у вікторині "Україна" де відчули себе українцями, перевірили та поповнили свої знання про історію, географію, культуру, а також видатних постатей нашої Батьківщини. Завдяки категорії "фотопитання" змогли перевірити себе, наскільки добре їм знайомі визначні та мальовничі куточки нашої держави.

27 червня, під час урочистостей з нагоди Дня Конституції України, які відбулися у приміщенні Іллінецької міської ради, учасники отримали від директора Іллінецької міської мультимедійної бібліотеки Наталії Покрищук пам'ятний подарунок у вигляді закладки для книги, на яких надруковані цікаві факти про Основний Закон України. Також повідомляємо, що з нагоди Дня Конституції України в Іллінецькій міській мультимедійній бібліотеці діятиме тематична книжкова виставка «Ти - громадянин вільної держави!».

"Усі права омріяній свободи дарує Конституція тобі !" ці слова стали своєрідним девізом на черговій зустрічі в "Бібліопісочниці" 23 червня, учасники якої дізнавалися про свої права. Спочатку діти згадували свої права та "вирощували квітку прав". Згодом, розділившись на команди, відповідали на запитання  ігрової вікторини "Казковий правопорушник". Жваво проходила гра "Так чи ні"  завершальним етапом став конкурс малюнків на асфальті "Я маю право ..."

На завершення зустрічі учасники змагалися у творчому конкурсі. Переможницею стала Шершун Анна - учениця 5-го класу Іллінецького НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназії №2, яка розповіла власну оповідку "Лорі і Хлоя".

Число прихильниць ляльки LOL збільшується з кожним днем. Ось і сьогодні  юні користувачки Іллінецької міської бібліотеки для дітей, розфарбовують зображення цієї красунечки. Натхненницею стала оригінальна LOL, любязно предоставлена із власної колекції Анни Шершун.

21 червня Іллінецькій міській мультимедійній бібліотеці відбулася методично-консультативна зустріч бібліотекарів Іллінецької міської ТГ з отримання інформації щодо нагальних питань роботи.

Літнього, спекотного дня приємно відпочити в прохолоді з друзями та в колі "мудрих" книг. Неабиякою популярністю користується серед відвідувачів середнього та молодшого шкільного віку бібліотеки ПРОСТІР ПОЗИТИВУ!!!

16 червня відбулася зустріч на "Бібліопісочниці" присвячена історичній тематиці - "Козацькому роду нема переводу". Діти змагалися в інтелектуальних конкурсах, а саме: ерудит-лото "Все про козаків", "Загадки-жарти", "Закінч прислів'я", "Знайди прізвища гетьманів" а також запропоновано  захоплюючі та цікаві  ігри "Сильні і спритні", "Впізнай побратима", "Зачарований скарб". На завершення зустрічі, як завжди,  із задоволенням змагалися в творчому конкурсі  за приз зі скриньки. Перемогу здобув Младін Максим - учень 4-го класу Іллінецького НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназії №2" а всі учасники отримали солодощі.

9 червня відбулася чергова зустріч на "Бібліопісочниці" присвячена довкіллю. Діти взяли участь у ерудит-лото "Збережи довкілля", виконували завдання "Назви тварини за зображенням і відбери тих, що водяться в Україні", "Назви дерева..." та інші. Також, всі учасники із задоволенням грали рухливі ігри з м'ячем. На завершення зустрічі жваво відбувся творчий конкурс - учасники виконували пісні патріотичної тематики, розповідали авторські казки та читали вірші. Перемогла Пастух Єва, яка виконала сучасний реп. Літня зустріч на майданчику завершилася солодким частуванням.

Іллінецька міська бібліотека для дітей запрошує юних патріотів до читання



В рамках проєкту "Промінчики таланту"  вірш "Моя Україна" від Яринки Рак.

Іллінецька міська бібліотека для дітей ініціює проєкт "Промінчики таланту" та запрошує всіх, хто робить "перші кроки" в літературній творчості ( пише оповідання, вірші та казки). До вашої уваги казочка "Пригоди бджілки Зірочки" у виконанні авторки - Марійки Долецької.

1 червня 2021 року Верховна Рада  України затвердила ще одну пам'ятну дату  - ухвалила  Постанову   "Про вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України". Постанова передбачає  щорічно,  4 червня на державному рівні  вшановувати пам'ять дітей, які загинули внаслідок  російської агресії  на території Донецької, Луганської та інших областей  із 2014 року. 2 червня - 99 день повномаштабного вторгнення російської федерації на територію України, йде критична фаза війни, щодня гинуть наші захисники, мирні жителі, ДІТИ України ...

Іллінецька міська мультимедійна бібліотека ініціювала та провела тиху акцію "Пам'ятаємо безневинних янголят". Присутні  учасники заходу, учні місцевих шкіл, виготовили паперові янголи та розмістили їх в приміщенні  головної бібліотеки міста.

Мета тихої акції - звернення уваги всіх жителів громади, щоб пам'ятали, яку високу ціну ми платимо за нашу свободу, волю та незалежність.

В день Вознесіння Господнього ми просимо  допомогти  та захисту  для кожної родини. Бережи нас Боже!

З вірою до ПЕРЕМОГИ ! 

1 червня Іллінецька міська бібліотека для дітей долучилася до святкового дійства "Україна в дитячих долоньках" приуроченого до Міжнародного Дня захисту дітей, що відбулося на площі перед міським будинком культури.

Юні іллінчани "мандрували" "Казковим лабіринтом" від однієї локації до іншої відповідаючи на оригінальні запитання до відомих дитячих казок. На галявині панувала дивовижна, казкова атмосфера. Малята з цікавістю розглядали казкових героїв, розповідали та вигадували нові закінчення представлених казок і дарували свої щирі посмішки батькам.

Помічники бібліотекаря Олени Харченко - активні користувачі бібліотеки: Гетьман Дар'я, Шершун Анна, Ковтюк Кіра супроводжували діток стежками лабіринту даруючи солодощі всім бажаючим.

Немає коментарів:

Дописати коментар