вівторок, 14 липня 2015 р.

Зональний семінар

      На базі Іллінецької центральної бібліотеки, з метою удосконалення роботи щодо користування сервісом "Електронна система моніторингу мережі публічних бібліотек України (ECMaP)" і встановлення й ознайомлення з роботою програмного забезпечення "Data Giraffe" (ведення обліку часу роботи комп'ютерів, які використовуються для публічного доступу до інтернету та проведення опитувань (анкетування) користувачів, відбувся зональний семінар.
        Наша бібліотека широко відкрила двері для шановних колег з Оратівської, Погребищенської та Липовецької бібліотек. Відбулася тепла, щира зустріч-знайомство з колективами Іллінецької центральної та районної дитячої бібліотек. Колеги поділилися своїми враженнями та обмінялися досвідом роботи.
 
        Семінар розпочала Директор ВОУНБ ім. Тімірязєва  Наталя Іванівна Морозова, акцентувавши увагу присутніх на нові реформи що проходять в України і вагоме місце бібліотеки  в громаді. З привітальним словом та  щирими побажаннями плідної співпраці виступила Завідувач сектору культури і туризму Іллінецької  РДА Олександра Вікторівна Письменна.
 
         Продовжили роботу семінару молоді спеціалісти: Ольга Миколаївна Коновальчук  методист І категорії ВОУНБ ім. Тімірязєва  та Гончарук Андрій Сергійович завідувач сектором Інформаційних Технологій.
       Зустріч колег пройшла в чудовій та  теплій атмосфері, де всі присутні поєднали корисне з приємним, за чашкою гарячого чаю з печивом  ділилися спогадами та планами на майбутнє.
До нової зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар