вівторок, 28 липня 2015 р.

На допомогу внутрішньо-переміщеним особам

      20 липня об 11.00 в приміщенні читальної зали Іллінецької центральної бібліотеки відбувся вебінар на тему: "Розширення можливостей внутрішньо переміщених осіб: повернення до зайнятості та соціальна незалежність".
      Вебінар організовано Вінницьким обласним центром зайнятості спільно з Вінницькою обласною універсальною науковою бібліотекою ім. К.А.Тімірязєва. Окрім нашої центральної бібліотеки у вебінарі взяли участь Барська та Тульчинська.
      Ведуча вебінару Світлана Ходакова - тренер, голова правління Вінницького об'єднання обласних громадських організацій "Відкрите суспільство" розповіла присутнім учасникам вебінару про ключові складові відновлення власних ресурсів для успішної особистості та професійної самореалізації, швидкого повернення до зайнятості через працевлаштування чи зайняття підприємницькою діяльністю, адаптації в новому соціально-культурному середовищі.
      У рамках заходу відбулась презентація ГО Об'єднання переселенців "Спільна справа" - єдиної в Вінницькій області офіційно зареєстрованої громадської організації, яку започаткували самі переселенці з Донецької, Луганської  областей та АР Крим з метою об'єднання людей для спільного вирішення повсякденних проблем.
      Присутні учасники мали змогу обговорити основні  гуманітарні та соціальні проблеми, з якими стикаються переселенці, отримати відповіді на хвилюючі питання.
 
    Виконавчий директор Спілки підприємців "Стіна" Ірина Килимник проінформувала учасників вебінару про створення координаційно-консультаційний центр по наданню допомоги внутрішньо-переміщеним особам для надання: консультації з розвитку бізнесу; послуг з бізнес-планування та супроводу бізнесу; працевлаштування, тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар