пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

НОВІ НАДХОДЖЕННЯ

Незабаром книжкові полиці нашої книгозбірні, зокрема сільських бібліотек-філій, поповняться новими книгами.
Видавництво «Зелений пес», з котрим співпрацює дирекція ЦБС,  надіслало 1200 примірників художньої літератури на українські мові на суму 15 тис.грн.

Відділ комплектування та обробки літератури намагається у стислий термін обробити нові надходження, щоб книжечки потрапили до дитячих рук як найшвидше. Адже, поліграфія якісна, малюнки яскраві, а головне – зміст цікавий.
На свого користувача чекатимуть книги із серії: «Рекомендовано для читання під партою» з захопливими й повчальними оповідками з фізики, алгебри, інформатики, біологія; «Для тих, хто не любить читати» збірки детективно-фантастичних історій, котрі розплутують діти.
Для самих маленьких та їхніх батьків підбірка пізнавального змісту – віршики, пісеньки «Веселі масажики», «Веселі купусі».
Для чарівного жіноцтва, любителів, пристрасних романів про кохання зібрано дві серії «Між нами жінками» та «Мелодія сердець».
Для поціновувачів друкованого слова сучасна фантастика в "кишеньковому" форматі, детективи від найкращих українських письменників.
А від братів Капранових, засновників даного видавництва, надіслані книги «Веселі свята» та мальована «Історія незалежності України». Доречі, без модних екстравагантних теорій, а легка для сприйняття як доросли так і діткам.
Отож, українська книга зовсім поруч!!! Вона чекатиме вас у найближчій бібліотеці. Завітай - прочитай- другові передай!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар