вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Сердечні вітання літам золотим

      В читальному залі Іллінецької центральної бібліотеки, в дружній, затишній атмосфері, пройшов вечір-зустріч людей поважного віку. Захід, "Роки на осінь повернули", організовано працівниками бібліотеки для дорослих до Міжнародного Дня  людей похилого віку. Інніціативу такої зустрічі підтримали активні учасники  любительського  клубу "Затишок". Окрім них, на щире слово, завітали люди різних вікових категорій й професій, різних уподобань та політичних переконань. Адже їх всіх об'єднала любов до слова та пісні.

    З привітальним словом до присутніх звернувся голова районної ветеранської організації В.Д.Дідюк.

    Гостинні бібліотекарі приймали у себе поважних гостей запашним короваєм, теплими словами, мелодійними віршами. Але й затишківці активно  влились у проведення свята. Так, В.Ігнатенко з М.Павлішиною співали пісень, читали улюблені вірші наших земляків Світлани Травневої та В.Забаштанського, а О.Остапчук декламувала власні поетичні рядки, дотепний й повчальний гумор П.Глазового звеселив присутніх у виконанні Л.Соловей.

    Цікавими були розповіді-спогади про своє життя, молоді роки, бувальщину активістів В.Бондар, А. Сироти, Т.Пацкевича, Л.Любарської, О.Лисого.

      Чотири години зустрічі сплинуло, як одна хвилина. Настільки це було захопливо й цікаво, як присутнім так і працівникам бібліотеки. Легкість спілкування та бажання бути відкритими для оточуючих підтвердилися вкотре активністю та молодістю душ людей похилого віку. Наявність пенсійногго посвідчення не позбавляє окрилених в юності завзяттям людей. Вони є взірцем для підростаючого покоління. А осінь... вона прекрасна, як у природі, - так і у віці життєвому.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар