пʼятницю, 29 березня 2013 р.

АКЦІЯ в Інтернет-центрі

      В рамках тижня  дитячої та юнацької книги, що проходить в Іллінецькій центральній бібліотеці, працівники Інтернет-центру провели акцію "ПОКИНЬ МИШКУ- ВІЗЬМИ КНИЖКУ".
       За робочими столами користувачам запропоновано посібники з інформатики та комп'ютерної техніки, словники, які містять інформацію з питань  комп'ютерної  справи, операційних систем, комп'ютерних мереж і, звичайно, операційних систем типу Windows. Література в якій розкривається зміст термінів стосовно принципів побудови різних типів комп'ютерів, історії їх створення, функціонування, особливостей експлуатації. Запропонована література є цікавою для  широкого колу користувачів, фахівців, учнів, студентів, усіх, хто прагне відкрити для себе захоплюючий світ "розумних машин".
      Спостереження показало, що книги стали цікавими для категорії  користувачів, які мають мінімальні знання про комп'ютер, але хочуть навчитися працювати з ПК всерйоз і надовго.
     Навіть завзяті комп'ютерні гравці взяли книги до рук , адже виникло бажання дізнатися нарешті, а що ж насправді відбувається за лаштунками комп'ютерного дисплея.

     Маємо надію, що користувачі  які зазирнули в друковану книгу, задумалися над де-якими питаннями і це стало першою сходинкою у складний світ комп'ютерної техніки.

Немає коментарів:

Дописати коментар