пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

На гостину в рідний край поспішає Миколай

      18 грудня в районній бібліотеці для дітей відбулося народознавче свято "На гостину в рідний край поспішає Миколай". У святі взяли участь учні 3-х класів ЗОШ №1. На початку прозвучала віршована розповідь про Святого Миколая у виконанні діток.
 
         Потім бібліотекар, Олена Іванівна Харченко, провела ряд веселих та цікавих конкурсів для винахідливих та кмітливих. Це конкурс малюнків із зав'язаними  очима на повітряних кульках "Веселі художники", конкурс "Пантоміма" - зобразити за допомогою міміки і рухів завдання вказане на картках. Був тут інтелектуальний конкурс у вигляді казкової вікторини та творчий конкурс на якому діти  розповіли вірші про зиму і Святого Миколая, співали пісні, загадували загадки.
 
        Найбільшим подарунком для дітей стала лялькова вистава "Ліс  чекає Миколая".  В якій ролі лялькових героїв виконували самі учні 3-х класів, це: Атаманюк Сергій, Танасієнко Аліна, Білоконь Ірина, Громик Владислав, Яцик Катя та Варданян Надя. Ці діти дебютували в ляльковому клубі "Барвінок", отож вони дуже хвилювалися і старанно виконували свої ролі.
 
        Наприкінці свята всі діти отримали солодощі від Святого Миколая. 

Немає коментарів:

Дописати коментар