вівторок, 8 грудня 2015 р.

Новинки-цікавинки

І знову нові книги!!!

До нашої бібліотеки надійшли нові, сучасні, друковані видання з обмінного фонду ОУНБ ім. К.А.Тімірязєва. Цього разу цікава підбірка детективів та пригодницької літератури від А.Кокотюхи, Литовчинків, Л.Вороніна, О.ульяненка; розмаїття пізнавальної дитячої літератури, зокрема, по шкільній програмі В.Рутківського, Л.Керрол, Е.Портер. Змістовно-інформаційні з унікальними фотодокументами й світлинами порадують читача книги про козацтво, монастирі та храми.

     Особлива радість "ПОЕЗІЇ Рудої  Киці", яку створила й проілюструвала Аліна Артюх. у травні 2014 року, наші юні читачики зустрічалися з поетесою на презентації її книги. І найактивніші учасники вікторини отримали авторгафи на подарованих збірочках. А сьогодні до книгозбірень району надійдуть ці чудові книжечки.
       Отож,  РЕКОМЕНДУЄМО:
      Книга "Мистецтво війни" китайського стратега і мислитиля Сунь-дзи, що жив у IVст. до н.е. Цей тракт (доречі в чудовому, якісному перекладі українською, "Видавництво Старого Лева") використовують під яас військового навчання в армії США. автор вважав війну необхідним злом, яке слід уникати як тільки можливо. Він зазначає, що "війна - це як вогонь, люди які не складуть зброї загинуть від власної ж зброї". Дуже цікаві й повчальні трактування. І не тільки на тлі сьогодення, нашого, жахливого. Кожен керівник мав би її за настільну й помічну книгу - то було б чудово! Це про логіку війни в граматиці бізнесу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар